Advertisement

Perparim Hetemaj jatkaa nykyisessä seurassa myös tulevaisuudessa

Huuhkajissa maajoukkueuran vuodenvaihteessa päättänyt Perparim Hetemaj’n sopimus Chievossa oli määrä päättyä kuunvaihteessa. Hetemaj’ta oltiin kovaa kyytiä viemässä toiseen Serie A -seura Genoaan. Asioita huolellisesti pohdittuaan Hetemaj päätti solmia uuden sopimuksen nykyisen seuransa Chievon kanssa. Hetemaj’ta arvostetaan Chievossa suuresti seuran, pelaajien sekä kannattajien keskuudessa. Hetemaj on päässyt kantamaan myös seuran kapteeninnauhaa, joka on hyvä osoitus pelaajan arvostuksesta.

Uusi sopimus pitää Hetemaj’n seurassa kesään 2020 saakka ja sopimuksessa on myös optio jatkovuodesta. Kaikella todennäköisyydellä tämä on pelaajan viimeinen sopimus Italiassa ja sopimuksen päätyttyä pelaaja palannee Veikkausliigaan.

Viime kausi oli Hetemaj’lle tehokas myös kentällä ainakin pelaajan omalla mittapuulla katsottuna. Puolustavassa roolissa viihtyvä armoton taistelija isku viime kaudella kolme maalia, joka on pelaajan henkilökohtainen ennätys Serie A:ssa. Hetemaj kuuluu Chievon kokeneeseen kaartiin ja on pelannut nyt nykypelaajista kolmanneksi eniten edustusjoukkueessa.

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom