Perulle voitto näiden MM-kisojen viimeisestä ottelustaan

Australia kohtasi Perun C-lohkon viimeisen kierroksen ottelussa. Lähtökohta otteluun oli se, että Australian olisi pitänyt voittaa oma ottelunsa ja samalla Tanska ei saa saada pistettäkään Ranska-ottelustaan. Peru otti kuitenkin ohjat käsiinsä ottelussa hyvin nopeasti ja siirtyi 18. minuutin kohdalla 0-1 johtoon Andre Carillon hienolla maalilla taka-alakulmaan. Tämän enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty.

Toisella puoliajalla Peru meni nopeasti 0-2 johtoon. Tällä kertaa maalintekijänä toimi maan ykköstähti Paolo Guerrero, kun puoliaikaa oli pelattu vain viisi minuuttia. Australia laukoi ottelussa paljon ja pyrki tosissaan hakemaan kavennusta, mutta laukaukset suuntautuivat suurimmaksi osaksi ohi maalin. Kovin suuria ongelmia The Socceroosit eivät onnistuneet aiheuttamaan Perun maalivahdille Pedro Calleselle.

Peru voitti ottelun lopulta 0-2 ja tämä tarkoitti sitä, että Ranska eteni jatkoon lohkovoittajana ja Tanska nappasi itselleen kakkostilan. Australia jäi tappion myötä lopulta lohkossa hännille.