Advertisement

Pogban mielestä Abou Diaby on häntä parempi pelaaja

Ranskan ja Manchester Unitedin tähtipelaaja on nimennyt listan keskikenttäpelaajista, joiden uskoo olevan häntä itseään parempia pelaajia. Listalta löytyy myös hieman yllättävä nimi, sillä Arsenalin entinen pelaaja Abou Diaby on mukana ranskalaisen listoilla. Abou Diaby oli erinomainen pelaaja, jonka uraa ovat sävyttäneet lukuisat loukkaantumiset. Juuri loukkaantumiset olivat myös syy, jonka takia Diaby joutui lähtemään Arsenalista.

Diaby pelasi viimeksi Marseillen riveissä, mutta lopetti virallisesti uransa viime kauden jälkeen mittavien loukkaantumisten johdosta. Joidenkin lähteiden mukaan Diaby elättelisi kuitenkin toiveita mahdollisesta paluusta jalkapallon pariin.

Ranskalainen TV-yhtiö Canal+ tiedusteli Pogbalta, keitä hän pitää itseään parempina pelaajina.

Andres Iniesta. Hänellä on ollut poikkeuksellinen ura”, Pogba vastasi.

Luka Modric, Toni Kroos, David Silva, Kevin De Bruyne, Yaya Toure ja jopa Abou Diaby. Hän oli poikkeuksellisen hyvä Box-to-Box -pelaaja, mutta valitettavasti hän kärsi paljon loukkaantumisista.”

”Katsokaa aikaa, jolloin hän oli Arsenalissa. Hän oli poikkeuksellinen, mutta valitettavasti ihmiset unohtavat hänet.”

”Ranskan maajoukkueessa hän oli valtava. Minulla on todella suuri kunnioitus häntä kohtaan. En unohda häntä ja olen oppinut häneltä.”

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom