Advertisement
" "

Poliisi tutkii Loris Kariuksen sosiaalisessa mediassa saamia tappouhkauksia

Jalkapallon Mestarien liigan finaali osoitti Liverpoolin maalivahdille Loris Kariuksille jalkapalloilun pimeämmän puolen. Jalkapalloilijat elävät valokeilassa ja heitä ihannoidaan, etenkin voittojen tullessa. Vastaavasti tappion hetkillä tilanne voi toisinaan olla toisin. Kariuksen tapauksessa pahin mahdollinen puoli paljastui tuon ottelun jälkeen. Karius teki ottelussa kaksi katastrofaalista virhettä, joista Real Madrid teki kaksi maalia ja voitti finaalin 3-1.

Ottelun jälkeen Karius ja hänen perheensä saivat sosiaalisessa mediassa lukuisia tappouhkauksia, joista Merseysiden poliisi on aloittanut tutkimuksensa.

“Me otamme tämän tyyppiset sosiaalisen median postaukset todella vakavasti. Rikkomukset tullaan tutkimaan”, Merseysiden poliisista kerrotaan.

“Poliisit ovat tietoisia lukuisista kommenteista ja uhkauksista, joita on tehty sosiaalisessa mediassa.”

“Merseysiden poliisi haluaa muistuttaa sosiaalisen median käyttäjiä siitä, että kaikki rikkomukset, jotka sisältävät ilkeitä tai uhkaavia kommentteja tullaan tutkimaan.”

Karius pyysi ottelun jälkeen anteeksi joukkuetovereiltaan sekä kannattajilta kertoen, että hän ottaa syyn tappiosta niskoilleen. Viestissään hän kertoo myös pettäneensä joukkueen tärkeässä ottelussa.

“Olen äärettömän pahoillani joukkuetovereideni, kannattajien sekä seuran työntekijöiden puolesta”, Karius kirjoitti Twiitissään.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom