Ranska kaatoi Perun ja varmisti paikan jatkopeleihin

Ranska ja Peru kohtasivat C-lohkon toisen kierroksen ottelussa. Tanska ja Australia olivat aiemmassa ottelussa pelanneet 1-1 tasan ja panokset olivat myös tässä ottelussa kovat. Kovin suurta spektaakkelia ei ottelusta kuitenkaan tullut. Joukkueet pelasivat tasaisissa merkeissä, mutta aivan huippupaikkoja ei kovin paljon ottelussa nähty.

Ensimmäisellä puoliajalla Ranska otti ensin ottelun hallintaansa, mutta Peru paransi puoliajan edetessä. 34. minuutin kohdalla Kylian Mbappe onnistui kuitenkin viemään Ranskan 1-0 johtoon ja sen jälkeen Perulla oli jälleen hieman vaikeampaa. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla Ranska ei loppujen lopuksi saanut kovin ihmeellisiä tilanteita aikaan ja sama koski oikeastaan myös Perua. Peru piti palloa enemmän hallinnassa, muttei onnistunut pääsemään boxin sisälle kovinkaan usein. Pääsääntöisestä Peru pyrki laukomaan kaukaa ja yhtä tilannetta lukuun ottamatta näistä ei ollut Hugo Llorisille kovinkaan suurta vaaraa.

Ranska voitti ottelun 1-0 ja varmisti tällä voitolla jatkopaikan. Peru ei puolestaan voi edetä enää jatkopeleihin, mutta se haluaa varmasti puhdistaa kasvojaan ottelussa Australiaa vastaan. Ranska kohtaa viimeisessä ottelussa Tanskan, joka on tällä hetkellä lohkossa toisena neljällä pisteellä. Tasapeli tuosta ottelusta varmistaisi Tanskan jatkopaikan.