Advertisement

Real Madridin manageri Zinedine Zidane erosi tehtävästään

Loistavasti kaksi ja puoli kautta Real Madridia valmentanut Zinedine Zidane on ilmoittanut tänään eroavansa tehtävästään. Kulunut kausi päättyi kolmanteen perättäiseen Mestarien liigan voittoon. Zidane tuli Real Madridin manageriksi tammikuussa 2016 Rafael Benitezin tilalle. 45-vuotias ranskalainen juhli viime kauden päätteeksi myös La Liga -mestaruutta Real Madridin kanssa.

”Tiedän tämän olleen outo ajankohta, mutta tämä oli kuitenkin tehtävä nyt”, Zidane kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Tämän joukkueen on jatkettava voittamista ja se tarvitsee muutosta. Kolmen vuoden jälkeen he tarvitsevat uuden äänen ja uuden tavan sanoa asioita. Mahdollisesti myös uuden tavan tehdä asioita.”

”Tämän takia olen tehnyt tämän päätöksen. Rakastan tätä seuraa ja rakastan tämän seuran presidenttiä. Hän on antanut minulle mahdollisuuden täällä pelaajana ja managerina. Olen ikuisesti kiitollinen hänelle, mutta tänään tarvitsemme muutosta minun ja kaikkien takia.”

Joukkueen tilanne vaikuttaa tällä hetkellä vielä hieman sekavalta, sillä muun muassa Cristiano Ronaldon sekä Gareth Balen lähtöä seurasta on myös povailtu jo jonkin aikaa. Toisaalta PSG:n brasilialaista tähtipelaaja Neymaria ollaan kovasti oltu tuomassa seuraan edellä mainitun kaksikon tilalle.

Joukkueen kapteeni Sergio Ramos julkaisi Twitterissä kuvan hänestä ja Zidanesta sekä kiitti entistä manageriaan kuluneesta kahdesta ja puolesta vuodesta.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom