Advertisement

Ruotsi ja Sveitsi kohtaavat neljännesvälierissä tiistaina

Ruotsi etene yllättäen lohkovoittajana jatkoon F-lohkosta. Jatkopaikka ei sinänsä ollut yllätys, mutta lohkovoitto oli. Etenkin, kun huomioidaan se, ettei Saksa ole jatkopeleissä mukana ollenkaan. Ruotsi pelasi alkulohkossa kaikissa kolmessa ottelussa erinomaisesti. Se tekee maaleja laajalla rintamalla. Se on maalle tärkeää, sillä heillä ei ole enää Zlatan Ibrahimovicin tasoista maalitykkiä. Yllättäen maan maalipörssiä kisoissa johtaa kapteeni ja keskuspuolustaja Andreas Granqvist. 

Ruotsi kohtaa jatkopeleissä Granit Xhakan ja Xherdan Shaqirin johtaman Sveitsin. Sveitsi on pelannut kisoissa erinomaisesti ja Ruotsin tapaan joukkue isolla J:llä. Lisäksi Sveitsin maalivahti Yann Sommer on osoittanut, että hyvällä joukkueella on myös erittäin laadukas maalivahti, joka pitää maata pystyssä hädän hetkellä.

Ottelupari on ennakkoon erittäin tasainen, josta kummallakin on loistavat mahdollisuudet jatkoon. Molempien MM-kisat ovat myös sujuneet hyvin, joten itseluottamus on korkealla molemmissa leireissä. Molempien joukkueiden haasteet löytyvät siinä, ettei siltä löydy todellista ykköspyssyä. Lisäksi Sveitsi on osoittanut sen, että se on yksi vaikeimmin voitettavista vastustajista yhdessä Portugalin kanssa.

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom