Advertisement

Ruotsi pääsee testaamaan Etelä-Korean kisakunnon

Ruotsi aloittaa MM-urakkansa tänään Suomen aikaa kello 15. Tuolloin vastaan asettuu Etelä-Korea, jota pidetään ennakkoon yhtenä kisojen heikoimmista joukkueista. Helppoa peliä ruotsalaisille ei välttämättä ole luvassa, sillä Etelä-Korealta löytyy koviakin pelaajia. Muun muassa Son Heung-min tienaa elantonsa Valioliigassa pelaavan Tottenhamin riveissä.

Son on yksi Etelä-Korean syömähampaista. Teknisesti loistava hyökkääjä on parhaimmillaan vastustajan rangaistusalueella 1 vs 1 tilanteissa. Ruotsalaiset saavatkin olla erittäin tarkkana taiturimaisen Sonin kanssa.

Ruotsalaisten kunto kisojen alkaessa on ollut pienoinen kysymysmerkki. Pelaajat ovat terveitä, mutta maa on kisoja edeltävissä neljässä harjoitusottelussa onnistunut maalinteossa vain kertaalleen. Ainoa maali syntyi Chilelle kärsityssä 1-2 tappiossa. Näistä neljästä ottelusta Ruotsi on hävinnyt kaksi ja kahdessa pelannut tasan 0-0.


“Odotamme innolla tätä ottelua kovaa vastustajaa vastaan. Tiedämme heidän olevan tekninen ja nopea joukkue. Meidän on pidettävä järjestys kaikessa tekemisessämme”, Ruotsin manageri Janne Andersson kertoi ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

Jos on Ruotsilla ollut harjoitusottelussa jonkinasteisia haasteita, ei ole ollut helppoa Etelä-Koreallakaan. Neljästä edellisestä ottelusta vain yksi on päättynyt sen voittoon. Yksi on päättynyt tasan ja kahdesti se on hävinnyt ottelunsa. Maaleja Etelä-Korea on sentään onnistunut tekemään kolme.

“Me emme tunne toisiamme kovinkaan hyvin, mutta meidän on oltava valmiina huomiseen otteluun ja meidän on voitettava”, Etelä-Korean manageri Shin Tae-yong kertoi.

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom