Ruotsin valmentaja raivoissaan saksalaisten irvailusta ottelun päätyttyä

Ruotsi taisteli hyvin Saksaa vastaan ja oli lähellä aiheuttaa hallitsevalle maailmanmestarille toisen katastrofaalisen tuloksen putkeen. Ruotsi siirtyi ottelussa johtoon, mutta Saksa tasoitti toisen puoliajan alussa tilanteeksi 1-1. Voittomaalia saatiin odottaa lisäajan viimeiselle minuutille, jolloin Saksan Toni Kroos toi maalleen tärkeät kolme pistettä. Päätös vihellyksen jälkeen Saksan vaihtopenkki reagoi voittoon todella epäkunnioittavalla tavalla ruotsalaisia kohtaan.

Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson oli ottelun jälkeen saksalaisten tempauksesta todella raivoissaan.

”Jotkut Saksan johtajat juhlivat voittoa juoksemalla meidän suuntaamme ja hieroakseen tappiota kasvoillemme. Se sai minut todella vihaiseksi”, Andersson kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Taistelimme 95. minuuttia ja kun ottelu on ohi, vastustajaa kätellään ja lähdetään. Olin siitä hyvin vihainen.”

Saksalaiset pyysivät temppuaan myöhemmin ruotsalaisilta anteeksi Twitterin-välityksellä.

”Se oli tunteikas peli. Lopussa yksi jos toinenkin ele tai reaktio meidän puoleltamme Ruotsin vaihtopenkkiä kohden oli liian tunteellinen. Tuo ei kuulu tapoihimme. Olemme pyytäneet käytöstämme Ruotsin valmentajalta ja hänen tiimiltään anteeksi. Ursäkta!”

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.