Advertisement

Salah uskoo toipuvansa MM-kisoihin – “Tulen olemaan Venäjällä”

Pahannäköisesti Mestarien liigan finaalissa loukkaantunut Liverpoolin ja Egyptin laitahyökkääjä Mohamed Salah uskoo olevansa pelikuntoinen MM-kisoissa. Salah loukkaantui puolen tunnin pelin kohdalla, kun Real Madridin Sergio Ramos kaatoi hänet maahan. Salahin käsi jäi Ramosin alle ja Salah tuli alas tullessaan olkapää edellä maahan. Egyptiläinen joutui jättämään kentän muutama hetki myöhemmin.

Ensi vaikutelman mukaan loukkaantuminen oli paha ja jopa MM-kisat vaikuttivat olevan vaarassa. Egypti pelaa kisojen ensimmäisen ottelun kesäkuun 15. päivä Uruguayta vastaan. Salahin röntgen kuvat osoittivat pelaajalla olevan venähdys olkapään nivelsiteissä. Vamma on näin ollen ensi vaikutelmaa huomattavasti lievempi ja pelaaja tullaan hyvin suurella todennäköisyydellä näkemään MM-kisoissa jossain vaiheessa, mahdollisesti jo ensimmäisestä ottelusta lähtien.

“Se oli todella kova ilta, mutta olen taistelija. Todennäköisyyksistä huolimatta olen luottavainen siihen, että tulen olemaan mukana Venäjällä tekemässä teidät kaikki ylpeiksi. Rakkautenne ja tukenne antavat minulle tarvitsemaani voimaa”, Salah kirjoitti Twitter-päivityksessään.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom