Senegal liian vahva Puolalaisille

Puola ja Senegal pääsivät viimeisinä joukkueina avaamaan MM-kisat omalta osaltaan. Ennakkoon jonkinlaisena suosikkina otteluun lähtenyt Puola ei kuitenkaan onnistunut ottelussa parhaalla mahdollisella tavalla. Senegal oli sen sijaan vahva ja otti 1-2 voiton tärkeässä avausottelussa.

Ensimmäisellä puoliajalla joukkueet menivät päästä päähän suhteellisen tasaisissa merkeissä. Senegal siirtyi 37. minuutin kohdalla johtoon Puolan Thiago Cionekin omalla maalilla. Tämä maali jäi myös puoliajan ainoaksi ja Senegal johti tauolla 0-1.

Toisella puoliajalla jatkettiin siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin. Kumpikaan ei suoranaisesti ollut pelillisesti toista parempi. Senegal onnistui kuitenkin siirtymään 0-2 johtoon vähintäänkin omaperäisellä maalilla. Puolan Grzegorz Krychowiak syötti pallon alaspäin kohti omaa maalivahtia Wojciech Szczesnyä. Puolalaisvahti ei kuitenkaan ehtinyt palloon, sillä väliin pääsi M’Baye Niang. Niang oli hetkeä ennen Krychowiakin syöttöä saanut luvan erotuomarilta tulla takaisin kentälle, josta hänet oli loukkaantumisen johdosta hetkeksi siirretty sivuun. Niang pääsi lähes suoraan katkomaan Krychowiakin syötön ja viemään Senegalin turvallisen tuntuiseen kahden maalin johtoon.

Krychowiak kavensi vielä 86. minuutin kohdalla, mutta enempää osumia ei ottelussa nähty.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.