Advertisement

Southamptonin ovi on käymässä molempiin suuntiin

Valioliigassa täpärästi säilynyt Southampton on tekemässä pelaajakauppoja. Sky Sports kertoo seuran päässeen sopuun FC Baselin kanssa Mohamed Elyounoussin siirtosummasta. Hyökkääjän arvioidaan maksavan Southamptonille noin 16 miljoonaa puntaa. 23-vuotias norjalainen pelasi erittäin vakuuttavasti viime kaudella etenkin Mestarien liigassa.

Hyökkääjä teki viime kaudella 45 ottelussa 14 maalia ja voi pelata tarvittaessa myös laitahyökkääjänä. Maalista kaksi tuli Mestarien liigassa.

Vastaavasti Southampton on menettämässä erittäin tärkeän pelaajan, kun Serbian maajoukkueessakin pelaava Dusan Tadic on ilmoittanut olevansa halukas palaamaan takaisin Hollannin pääsarjaan. Ajaxin kerrotaan olevan miehestä kiinnostunut ja 18 miljoonan punnan siirto hollantilaisjättiin olisi Sky Sportsin tietojen mukaan lähellä.

Tadic on aiemminkin pelannut Hollannin pääsarjassa Twenten sekä Groningenin joukkueissa. Tadic oli viime kaudella Southamptonin paras maalintekijä ja syöttäjä, joten Southamptonin kannalta mahdollinen menetys on merkittävä.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom