Southgate ylpeä Englannin esityksestä Tunisia-ottelussa

Englannin manageri Gareth Southgate kertoo olevansa ylpeä Englannin pelaajien esityksestä. Hän sanoi, että olisi ollut tyytyväinen, vaikka Englanti olisi jäänyt tasapeliin Tunisiaa vastaan. Englanti kuitenkin haki tärkeän voiton avausottelustaan 1-2 Harry Kanen kahdella maalilla. Hyvä avaus oli tärkeää nuorelle joukkueelle kisojen jatkoa ajatellen. Esitys oli laadukas, mutta voittomaalia saatiin odottaa aina lisäajalle saakka. Molemmat Englannin maalit syntyivät kulmapotkusta.

”Loimme todella paljon selkeitä maalinteko paikkoja etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Hallitsimme ottelua myös koko toisen puoliajan”, Southgate kertoi ottelun jälkeen BBC Onelle.

”Hyvät joukkueet tekevät maaleja viime hetkillä.”

”Olin erityisen ylpeä siitä, miten pelasimme vaikka kellosta oli aika kulumassa loppuun. Pysyimme kärsivällisinä, emmekä roiskineet palloa rangaistusalueelle.”

”Ansaitsimme voittomme. Vaikka olisimme pelanneet tasan ja vaikka se olisi tehnyt elämästämme hankalampaa, olisin silti ollut ylpeä tavasta, jolla pelasimme.”

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.