Sveitsin jatkopaikkaan riitti tasapeli Costa Rican kanssa

Sveitsillä oli jatkopaikka omissa käsissään ottelussa Costa Ricaa vastaan. Sillä oli kasassa ennen viimeistä kierrosta neljä pistettä. Brasilia oli sen kanssa samassa pistemäärässä ja Serbialla piste vähemmän. Costa Rica oli yhä ilman pisteitä, joten se halusi saada hyvän lopun MM-kisaurakalleen.

Costa Rica aloitti ottelun vauhdilla. Kuuden minuutin kohdalla Celso Borges pääsi puskemaan vapaasti, mutta Yann Sommer venyi uskomattomaan torjuntaan Sveitsin maalilla. Neljä minuuttia myöhemmin Daniel Colindres laukoi pallon ylärimaan, joten Sveitsin maali varjeltui jälleen.

Sveitsi pääsi 31. minuutin kohdalla hyökkäämään Stephan Lichsteinerin kautta, joka keskitti pallon maalille. Sieltä Breel Empolo jatkoi pallon päällä maalin edustalle, josta Blerim Dzemaili pääsi viemään Sveitsin 1-0 johtoon. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla Costa Rica aloitti maalinteon 56. minuutin kohdalla Kendall Wastonin toimesta. Sveitsi pääsi jälleen johtoon vaihdosta tulleen Josip Drmicin tekemällä maalilla. Maali syntyi 88. minuutilla ja tässä vaiheessa Sveitsin jatkopaikka alkoi näyttää erittäin varmalta. Costa Rica tasoitti vielä lisäajalla Sommerin omalla maalilla, mutta tasapeli riitti Sveitsille lohkon kakkostilaan.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.