Tanska ja Ranska nyhjäsivät 0-0 tasapelin

Tanska ja Ranska kohtasivat C-lohkon viimeisellä ottelukierroksella. Ranska oli jo varmistanut jatkopaikkansa ja Tanskallekin riitti tasapeli, mikäli Australia ei voita omaa otteluaan. Ottelusta ei tällä kertaa muodostunut mitään suurta näytöstä, vaikka Tanska olisi voitolla päässyt lohkon ykköseksi.

Ottelu oli alusta loppuun erittäin tasaista suorittamista, eikä kumpikaan joukkue ottanut minkäänlaisia riskejä. Tanskalaisilla oli varmasti tarkkaan tiedossa Australian ja Perun välisen ottelun tilanne. Tuo ottelu päättyi lopulta Perun 0-2 voittoon, joka tarkoitti sitä, että Tanskalle olisi riittänyt jatkopaikkaan myös tappio. Tanska onnistui ensimmäisellä puoliajalla luomaan muutaman puolittaisen tilanteen. Toisella puoliajalla heillä oli yksi hyvä paikka Christian Eriksenin vapaapotkusta. Ranskalaiset pääsivät niin ikään muutaman kerran lähelle Kasper Schmeichelin vartioimaa maalia, muttei heilläkään suurta intoa maalin tekoon näyttänyt olevan.

Kokonaisuudessaan ottelu oli kohtalaisen tylsä, mistä hyvänä osoituksena stadionilla raikuneet vihellykset ottelun jälkeen. Yleisö ei ollut tyytyväinen näkemäänsä, mutta tämän tasoisessa jalkapalloturnauksessa tämä toisinaan kuuluu asiaan.