Advertisement

Uruguay varmisti jatkopaikan voitolla Saudi-Arabiasta

Lohkon A molemmat jatkopaikat ovat jo selvillä. Kisäisäntä Venäjä varmisti oman jatkopaikkansa eilen ja Uruguay teki saman tempun tänään. Uruguay ja Venäjä kohtaavat lohkon viimeisessä ottelussa, mutta tuossa ottelussa ratkaistaan enää vain se, kumpi jatkaa eteenpäin lohkon voittajana ja kumpi kakkosena.

Uruguayn peli ei ole ollut toistaiseksi vielä samanlaista ilotulitusta, mitä se on parhaimmillaan ollut. Saudi-Arabia pystyi antamaan sille kohtalaisen vastuksen 1-0 päättyneessä ottelussa. Uruguayn maalista vastasi Luis Suarez. Uruguay on voittanut molemmat ottelunsa nyt 1-0 ja etenkin Saudi-Arabiaa vastaan pelatusta ottelusta siltä odotettiin huomattavasti enemmän. Puolustuksellisesti joukkue on vakaa, mutta hyökkäyksestä puuttuu tehokkuus.

Paljon kertoo se, että Uruguay sai 13 laukauksestaan vain kolme maalia kohden. Saudi-Arabian laukoi puolestaan kahdeksasta laukauksesta maalia kohden kaksi. Uruguayn on ehdottomasti parannettava hyökkäyspelaamistaan, mikäli se mielii edetä ensimmäiseltä jatkopelikierrokselta eteenpäin.


 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom