Venäjä jatkaa vahvoja otteita – Tällä kertaa kaatui Egypti

Ennen kisoja oli paljon puhetta siitä, että Venäjä olisi heikoin kisaisäntä pitkään aikaan. Jatkopaikkaa pidettiin hyvin epätodennäköisenä monien asiantuntijoiden toimesta. Venäjä on kuitenkin ollut toistaiseksi erinomainen. Ensin se kaatoi Saudi-Arabian 5-0 ja tänään Egyptin 3-1. Voitto Egyptistä tarkoittaa sitä, että se käytännössä varmisti jatkopaikan jatkopeleihin.

Venäjä aloitti ottelun erittäin väkevästi ja oli lähellä tehdä ensimmäisellä puoliajalla useitakin maaleja. Puoliajalle mentiin kuitenkin 0-0 tasalukemissa.

Toisella puoliajalla Venäjä laittoi kuitenkin suuremman vaihteen päälle. Puoliaikaa ehdittiin pelata vain kaksi minuuttia, kun isännät iskivät ensimmäisen kerran. Lähes kaksimetrinen Artem Dzyuba teki vahvaa työtä Egyptin puolustusalueella ja sen johdosta pallo meni Ahmed Fathyn kautta omaan maaliin.

Denis Cheryshev vei isännät 59. minuutin kohdalla 2-0 johtoon ja Dzyupa teki illan hienoimman osuman kolme minuuttia myöhemmin. Dzyupan osuma nähtävissä alla.

Egypti sai hieman lohtua 73. minuutin kohdalla, kun Mohamed Salah onnistui rangaistuspotkusta kaventamaan loppunumeroiksi 3-1.

Egyptin kannalta kisat alkavat olla taputeltu, sillä se on kahdesta ottelusta hävinnyt molemmat. Kolme pistettä ei tule hyvin ei tule riittämään tästä lohkosta jatkopaikkaan ja enempää pisteitä Egypti ei pysty enää hankkimaan.