Advertisement

Viime MM-kisojen sensaatiovahti siirtymässä Valioliigaan?

FC Barcelonassa kakkosvahdin rooliin jumiutunut Jasper Cillessen sanoo olevansa tyytyväinen, jos hänet halutaan pitää kataloonialaisseuran riveissä, mutta on avannut ovet myös mahdolliselle siirrolle Valioliigaan.

29-vuotias Cillessen on yhdistetty kesän siirtoikkunassa mm. Arsenaliin ja Liverpooliin. Cillessen pelasi kuluneella kaudella vain 11 ottelua, joista yhdeksän Copa del Reyssä.

Vaikka hollantilaismaalivahti myönsi siirtospekulaatiot jotka liittyivät hänen tulevaisuuteensa, hän kertoi Fox Sports Netherlandille, ettei hän ole pyytänyt siirtoa seuralta.


“Uskon, että pelasin hyvin otteluissa, jotka pelasin Copa del Reyssä. Minun täytyy odottaa kärsivällisesti, Cillessen sanoi.

“Arsenal ja Liverpool eivät ole huonoja seuroja, mutta jos Barcelonassa minulle sanotaan: ‘Me rakastamme sinua’, minä hyväksyn päätöksen ja jatkan siellä.

“Odotan siihen asti, kunnes palaamme 16.heinäkuuta ja näemme mitä he ovat päättäneet. En tiedä tällä hetkellä heidän ajatuksistaan mitään. Jos Barcelona haluaa pitää minut, hyväksyn sen. Allekirjoitin heidän kanssaan viiden vuoden sopimuksen.

Cillessen siirtyi Barcelonan riveihin kesällä 2016 Ajaxista. Hollantilainen muistetaan parhaiten vuoden 2014 MM-kisoista, joissa hän johdatti maajoukkueensa MM-pronssiin. Venäjän MM-kisoissa Cillesseniä ja Hollantia ei nähdä.

MM-kisojen lohkoennakon löydät tästä.

MM-kisojen otteluohjelman näet täältä.