Advertisement
" "

Willianin ja Conten välit paranemaan päin? – “kunnioitan managerin päätöstä”

Chelsean brasilialainen laitahyökkääjä Willian valittiin pelaajien toimesta lontoolaisjoukkueen vuoden pelaajaksi. Willian pelasi kauden aikana kaikki kilpailut mukaan lukien 55 ottelua joissa hän teki 13 maalia ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä.

Brasilialainen ei kuitenkaan loppukauden aikana ollut Chelsea-manageri Antonio Conten suosiossa ja aloitti vain kerran avauksessa kauden viidessä viimeisessä ottelussa. Kaksikon välien kerrotaan tulehtuneen niin pahasti, että Willian aikoo jättää Chelsean mikäli italialaisluotsi jatkaa Chelsean peräsimessä.

Willian myöntää, että hänen oli vaikeaa katsoa pelejä sivusta, mutta sanoo kunnioittavansa Antonio Conten päätöstä.

Brasilian maajoukkue valmistautuu MM-kisoihin tällä hetkellä Lontoossa, jossa Willian antoi Sky Sportsille haastattelun koskien vaikeaa loppukautta.

“Olin tyytyväinen omaan suorituskykyyn kauden aikana, pelasin hyvin. Olen aina yrittänyt tehdä parhaani kentällä ja harjoitellut kovaa.

“Joskus penkillä pysyminen on vaikeaa, mutta kunnioitan managerin päätöstä. Uskon, että minulla ei ole nyt muuta sanottavaa joukkueesta, koska haluan keskittyä nyt vain maajoukkueeseen ja tuleviin MM-kisoihin.

Toukokuussa Sky Sports uutisoi, että Willian olisi todennäköisesti matkaamassa Manchester Unitedin riveihin, mikäli Conte jatkaa Chelseassa.

Conten tulevaisuus Chelseassa on vielä hämärän peitossa. Vaikka joukkue onnistui voittamaan FA Cupin, se sijoittui Valioliigassa vasta sijalle viisi eikä lunastanut paikkaansa ensi kauden Mestarien liigaan.

MM-kisojen lohkoennakon löydät tästä.

MM-kisojen otteluohjelman näet täältä.