Advertisement

Zinedine Zidane iloinen tehdessään historiaa – ”Tämä on legendaarinen seura”

Real Madridin manageri Zinedine Zidane kertoo olevansa iloinen tehdessään historiaa seuransa kanssa voittaen kolmannen perättäisen Mestarien liigan finaalin. Real Madrid on voittanut Euroopassa 13 pokaalia, joka on enemmän kuin millään toisella joukkueella.

”Tämä on legendaarinen seura. Tämä seura on voittanut 13 pokaalia ja olen todella iloinen saadessani olla osa tätä historiaa”, Zidane kertoi mestaruuden jälkeisissä tunnelmissa.

”Tulemme katsomaan, mitä olemme saaneet aikaiseksi ja nauttia hetken. Tämä on nyt kaikkein tärkeintä.”

Zidanen aikakausi Real Madridin managerina on ollut menestyksekäs. Ranskalaisen valmennuksessa seura on voittanut Mestarien liigan kolmesti putkeen, La Liga mestaruuden kertaalleen viime kaudella sekä kaksi Euroopan Super cupia ja kaksi seurajoukkueiden maailmanmestaruutta. Sen lisäksi taskussa on yksi Espanjan Super cupin voitto. Huomioitavaa on myös se, että Zidane on valmentanut pääsarjatasolla vasta kaksi ja puoli vuotta. Real Madrid antoi tammikuussa 2016 potkut Rafa Benitezille ja palkkasi seuran B-joukkueen managerina toimivan ranskalaisen tämän tilalle. Managerikokemusta Zidanella oli tässä vaiheessa vasta kaksi vuotta.

 

MM-Kisojen lohkoennakon löydät tästä

MM-Kisojen alkulohkojen otteluohjelman löydä tästä

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom